Ferticad Kft.

Bemutatkozás

A FertiCAD Kft. 1996-ban alakult. Társaságunk legfőbb célja, hogy a meddőségi központok ellátása, valamint egyéb orvosi eszközök és berendezések értékesítése terén a piaci igényeket minél nagyobb megrendelői elégedettséget kiváltva szolgálja ki.

Küldetésünknek érezzük, hogy az általunk forgalmazott termékek kizárólag a legújabb technológiák alkalmazásával készüljenek, és magas minőségi kategóriát képviseljenek. Az asszisztált reprodukció területén mindez különösen nagy jelentőséggel bír, mert a jobb minőség egyenes következménye a magasabb termékbiztonság mellett a folyamatosan javuló eredményesség. A való életben ez a gyermektelen párok számára nagyobb esélyt jelent a gyermekáldáshoz. Büszkék vagyunk arra, hogy ebben mi is szerepet vállalhatunk.

Cégünk több évtizedes kereskedelmi és termékismereti tapasztalata, külföldi és belföldi partnereinkkel kiépített, többnyire személyes ismeretséggé váló kapcsolata, folyamatosan cserélődő, bővülő raktárkészlete garancia megrendelőink igényeinek rugalmas és magas színvonalú teljesítésére.

Olyan beszállítókat részesítünk előnyben, akik nemcsak a legmagasabb színvonalú termékeket állítják elő, hanem emellett ügyelnek arra is, hogy a termékek felhasználóihoz az adott tudományos területet érintő, legfrissebb kutatási eredmények, publikációk, termékekre vonatkozó továbbképzési információk is eljussanak. Ez lehetővé teszi termékeik hatékonyabb alkalmazását, ezáltal is fokozva a megrendelők eredményességét és megelégedettségét.

Stabil és lehetőség szerint bővülő megrendelői kapcsolataink érdekében a piaci igényekhez igazodó, rugalmas árpolitikát folytatunk, és mindig biztosítjuk a kért szállítási határidő és minőség pontos betartását. Figyelemmel kísérjük a piac mindenkori változásait, ezáltal megnövelve alkalmazkodó képességünket, és csökkentve az ehhez szükséges reakcióidőt.

2003-tól alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, 2017 óta az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti tanúsítás alapján működünk, amely szintén megfelel a nemzetközi elvárásoknak.

A jövőre gondolva határozott szándékunk, hogy a tevékenységi körünkbe tartozó lehető legtöbb intézmény stabil beszállítójává váljunk, és igényeiket messzemenően kielégítsük. Ennek elérése érdekében elsődleges célunk, hogy vevőinket a legmagasabb minőségi színvonalon szolgáljuk ki, valamint, hogy széles körű tudásbázisunkkal támogassuk partnereinket a beszerzési folyamat során.

Csertánné Gnandt Henriette
ügyvezető igazgató