A 2022-es év sem hozott könnyebbséget a mindennapi életben. A járvány még mindig velünk van, annak összes, a magán- és az üzleti életre gyakorolt hatásával együtt, és ennek fejében még egy háború is sújtja a szomszédos Ukrajnát, ami tovább növeli a bizonytalanságot és a gazdasági terheket.

A FertiCAD Kft. üzletmenetében is nehézségekkel szembesültünk, és bár sikerült ezeket a problémákat megoldani, elhárítani vagy ellenintézkedést találni rájuk, nem kis erőfeszítésébe kerül kollégáinknak, hogy működésünk megszokott színvonalát tudjuk nyújtani partnereink felé.

Sajnos ezzel párhuzamosan a magánéletünkben is súlyos megpróbáltatások értek minket, és részben a személyes érintettség okán, úgy döntöttünk, hogy azt az összeget, amit év végén kis ajándékokra fordítanánk, idén a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány részére utaljuk át.

Reméljük, hogy támogatási döntésünk révén segíthetünk a Heim Pál Gyermekkórház fejlesztésében, hogy a kis betegeket minél magasabb színvonalon láthassák el.